Print Icon
 
   

Söndagar kl.15 

Pandemin är över för svensk del. Allt fler hör av sig med syfte att gå från ord till handling och vill därför samla ledningen och/eller personalen för att sjösätta nästa generation projekt inom Smart Produktion/Smart Maintenance/Driftssäkerhet.

 

Ledningen är förstås nödvändig eftersom den digitala tekniken får omfattande konsekvenser för allt vi gör och för att den teknik vi nu pratar om inte fanns när dagens beslutsfattare gick i skolan.

 

Personalen är förstås lika viktig om det skall hända något. Kraven på ny kompetens är stora och vi vill förstås ha alla med oss.

 

Kraven på tempo för ditt företag sätts av marknaden. Det finns knappast någon ”late mover advantage” i det som nu sker.

 

Hör gärna av dig till mig (Anders Källström) via info@sustainabilitycircle.se eller 0708-232410 så diskuterar vi hur vi kan sätta fart tillsammans.

Det händer mycket:

 

Från och med nu skapar vi en privat grupp på Facebook som heter "Sustainability Circle  - only for members" för våra medlemmar. Syftet är att underlätta den dagliga dialogen om högt och lågt. Se till att du blir medlem där och var aktiv.

 

Eftersom Hannovermässan flyttats fram en månad (30/5-1/6) går det fortfarande att anmäla sig till vår gemensamma resa dit. Hannovermässan är en fest, som ingen med intresse för teknik bör missa. Vi har åkt dit tillsammans vid flera tillfällen men har tvingats till en paus i två år pga pandemin. Ta med dig dem som tänker teknik i ditt företag och haka på! Kontakta Henric Widén (Henric.Widen@sustainabilitycircle.se, 070-537 13 16) så löser allt sig.

 

Underhållsmässan på Svenska Mässan i Göteborg har också senarelagts och genomförs under vecka 22 (alltså delvis parallellt med Hannovermässan). Där träffas de flesta i Sverige som arbetar med underhåll. Sustainability Circle kommer att anordna en rad både offentliga och interna möten för våra medlemmar i olika konstellationer. Boka in denna vecka i din kalender och håll koll, via våra kommande nyhetsbrev, vilka aktiviteter som du inte vill missa.


Aktiviteterna den närmaste tiden är de här:

·  Den 16 mars 15-16 kommer Ola Litström,  vice president på Höganäs, att diskutera hur vi kan använda benchmark för digitalisering av produktionen. Finns det benchmark för vad det brukar kosta att digitalisera produktionen, frågar han sig. Han och alla vi andra vill veta vad Du och Ditt företag har för erfarenheter. Missa inte detta viktiga rundabordssamtal.

Länk för medlemmar + för er som vill bli medlemmar.

 

·  Den 23 mars hälsar vi dig välkommen till en digital konferens om ledarskap. Hur påverkas ledarskapet av digitaliseringen? Vilka krav ställer det på Dig som chef? Och, vad kan Du göra för att möta de nya kraven? Vi börjar 14.30 och slutar 16. Boka in tiden redan nu.

Länk för medlemmar + för er som vill bli medlemmar.


·  Den 24 mars 8-12 bjuder Tenfifty in till en kunskapsdag om AI på Kronhusgatan 7 i Göteborg. Syftet är att mötas, diskutera och lära tillsammans om AI under en förmiddag. Tenfiftys experter kommer att lära dig mer om AI och hur AI kan optimera, automatisera och prognostisera för att skapa affärsnytta för ditt företag.

Anmäl dig via denna länk.

 

·  Den 25 mars är temat hur man kan planera för optimal tillgänglighet. Inspiratör är Andreas Jälmarstål, Øresundsbron. Många olika processer och behov skall samsas. Hur skall man då planera sitt underhåll? Vilken strategi skall man ha?

Anmäl dig via denna länk.


·  Underhållsmässan i Göteborg, är flyttad till 31/5-3/6. Och vi kommer att arrangera föreläsningar och samtal på Kunskapsbaren. Läs intervjun med VD Henric Widen här.
Hämta din biljett redan nu, här på svenska
Get your ticket here, in english

 

Vi vill påminna er om det rika bibliotek på nätet där alla webbinarier hamnar och som alla medlemmar via ett password har fri tillgång till. Hör av dig om ditt företag är medlem om du vill ha detta password.


Som vanligt finns allt under fliken Agenda www.sustainabilitycircle.se. 


Vi ses och hörs snart ,

Anders Källström

Ordförande Sustainability Circle

   
   

Follow Us On

You are receiving this email as you signed up for our newsletters.

Want to change how you receive these emails?

You can Unsubscribe or Update your preferences

$[HF:ORGINFO]$