Print Icon
 
   

Aktiviteterna den närmaste tiden är de här:

·  Den 28 februari kl 15-16 ägnar vi oss åt underhållsystem. System är underbara - när de fungerar. Annica Fröbom på Trafikverket utvecklar sedan ett tag ett nytt underhållsystem för Sveriges största anläggning, svensk väg och järnväg. Kraven är förstås enorma. Var med, lyssna och diskutera hur hon och Trafikverket tänker!

Länk för medlemmar + för som vill bli medlemmar.

 

·  Förråd skall bidra till driftssäkerheten. Dessutom skall de vara kostnadseffektiva. Andreas Karlsson jobbar som Asset managementkonsult på Midroc och har lång erfarenhet kring att jobba i förrådsoptimeringsprojekt. För en tid sedan höll Andreas ett uppskattat webbinarium där han beskrev allmänt om hur man når framgång i förrådsprojekt. Webbinariet finns för medlemmar att se i efterhand i Sustainability Circles webbinariebibliotek. Den 1 mars 15-16  skall vi titta lite mer i detalj på själva analysfasen och de olika metoder man kan använda.

Länk för medlemmar + för som vill bli medlemmar.


· Den 3 mars 10-11 ägnar vi oss år en av de frågor som engagerar flest av er mest (det vet vi från alla utvecklingssamtal) och det är hur vi skall attrahera nästa generation. Björn Nordén, grundare och verksamhetsledare Competence har arbetat med denna så enormt viktiga fråga. Missa inte detta.

Länk för medlemmar + för er som vill bli medlemmar.

 

· Några av er missade Sara Davidsson webbinarium om klimatet och hur vi kan fånga in växthusgaser för några veckor sedan. Det är synd. Men, om ni är medlemmar så kan ni gå in i webbinarie-biblioteket på hemsidan (hör av dig till oss på staben om du inte har lösenordet) och reparera skadan. Den 3 mars, 15-16 fortsätter Sara sitt resonemang. Denna gång  borrar vi lite mer i de olika CCS teknikerna och vad vi som anläggningsförvaltare kan se framför oss rent tekniskt.

Länk för medlemmar + för er som vill bli medlemmar.


·  Trafikverket är på många sätt en av våra intressantaste organisationer. Vi behöver det dagligen, får problem om det inte fungerar och kan lära oss väldigt mycket om teknik och hållbarhet av det. Måndagen den 7 mars, 2022 kl 15 till 16 kommer Anders Aabakken att tala om Att bygga ett värdenätverk. Det handlar om AI som köper underhåll, kontrollerar och driftar anläggningen och fattar beslut om nyinvesteringar. Resan har börjat och innehåller tydliga steg och stora värden. Detta webbinarium vill du förstås inte missa.

Länk för medlemmar + för er som vill bli medlemmar.


·  Tisdagen den 8 mars 15 till 16 skall vi lyssna på Mukund Subramaniyan. Mukund kommer att prata om AI på fabriksgolvet: Vad är AI ? Varför behöver vi AI? Hur kan AI användas på fabriksgolvet? Och, hur skalar vi upp resultatet av AI ute I produktionen? Ett webbinarium i tiden, med andra ord.
Länk för medlemmar + för er som vill bli medlemmar.


·  Vissa ämnen öppnar upp till diskussion och är därför lämpliga för rundabordssamtal. ”Maintenance audits” är ett bra exempel på ett sådant ämne. Det handlar om att prioritera rätt och lägga rätt grund till nästa utvecklingssteg. Jon Persson, Quant Service har mycket erfarenhet av detta och bjuder in dig som vill dela med dig och lära dig mer. Välkommen till ett rundabordssamtal den 10 mars, 15-16.

Länk för medlemmar + för er som vill bli medlemmar.


·  Underhållsmässan i Göteborg, är flyttad till 31/5-3/6. Och vi kommer att arrangera föreläsningar och samtal på Kunskapsbaren. Läs intervjun med VD Henric Widen här.

 

Vi vill påminna er om det rika bibliotek på nätet där alla webbinarier hamnar och som alla medlemmar via ett password har fri tillgång till. Hör av dig om ditt företag är medlem om du vill ha detta password.


Som vanligt finns allt under fliken Agenda www.sustainabilitycircle.se. 

   
   

Follow Us On

You are receiving this email as you signed up for our newsletters.

Want to change how you receive these emails?

You can Unsubscribe or Update your preferences

$[HF:ORGINFO]$