Print Icon
 
   

Söndagar kl.15 

Vi har nya medlemmar och nya anställda hos gamla medlemmar. Det är därför hög tid att påminna om hur Sustainability Circle fungerar:

·  Sustainability Circles uppgift är att dela kunskap om industriell hållbarhet.

·  Alla som är anställda i ett medlemsföretag är välkomna att delta i allt vi gör. Vi bjuder på en mix av digitala aktiviteter och fysiska (mässbesök, studiebesök, seminarier, etc). Dessa framgår av vår agenda.

·  Agendan finns under fliken Agendawww.sustainabilitycircle.se. Där finns också inloggningslänken om aktiviteten är digital och anmälningsformulär om aktiviteten är fysisk.

·  De närmaste aktiviteterna presenteras dessutom i detta nyhetsbrev som skickas ut på söndagar kl 15. Om du är medlemsansvarig: (a) skicka alla mailadresser i ditt företag som skall få nyhetsbrevet till info@sustainabilitycircle.se och (2) var snäll att kolla att spamfiltren inte hindrar att nyhetsbreven fastnar i spamfiltren.

·  Nästan alla webbinarier spelas in och lagras i vårt medlemsbibliotek. Vi har idag över 200 sådana webbinarier och skriftliga dokument lagrade. Där är de åtkomliga för medlemmar via ett kodord som du får om du mailar info@sustainabilitycircle.se. Använd gärna sökfunktionen för att hitta de webbinarier som är relevanta för Dig.

·  Vår agenda gör vi i samarbete med er. Hör av dig till info@sustainabilitycircle.se med önskemål om frågeställningar och fundera på om Du själv/Ditt företag har något att dela med oss andra.

     

Aktiviteterna den närmaste tiden är de här:

·  Den 25 april, 15-16 diskuterar vi under ledning av Jimmy Norlinder, VD för Momentum Industrial hur vi kan frigöra tid och pengar i värdekedjan med hjälp av Supply Chain 4.0. Digitaliseringen möjliggör ökad säkerhet, effektivitet, kvalitet och konkurrenskraft, säger Jimmy. 

Anmäl dig via denna länk.

 

·  Den 28 april mellan 8 och 12 bjuder Tenfifty in till en kunskapsdag om AI. Du kommer att lära dig grunderna och användningsområdena inom AI. Du får inspiration och kunskap kring hur AI kan optimera, automatisera och prognostisera för att skapa affärsnytta för ditt företag.

Anmäl dig via denna länk.


·  Den 28 april skall vi dessutom diskutera cybersäkerhet. Frågan är högaktuell. Många företag får, som ni noterat i dessa nyhetsbrev varningar från svenska myndigheter, inte minst med anledning av kriget i Ukraina. Bengt Grönlund på Aveva Select guidar oss i ämnet. Webbinariet börjar kl 15 och slutar 16 och är på engelska.

Länk för medlemmar och er som vill bli medlemmar.

 

·  Den 4 maj ägnar vi oss åt hur vi kan få mer tåliga produktionssystem. Adriana Ito från Chalmers delar med sig av sina kunskaper i ett webbinarium mellan 15 och 16. Hon kommer att beröra såväl managementaspekter som frågor kopplade till teknik. Webbinariet är på engelska.

Länk för medlemmar och er som vill bli medlemmar.


     

·  Underhållsmässan i Göteborg, 31/5-3/6. Där kommer vi att arrangera föreläsningar och samtal på Kunskapsbaren. Programmet hittar du här. 

Hämta din mässbiljett för veckan här

     

Vi har skapat en privat grupp på Facebook som heter "Sustainability Circle  - only for members" för våra medlemmar. Syftet är att underlätta den dagliga dialogen om högt och lågt. Se till att du blir medlem där och var aktiv. 


Vi ses och hörs snart ,

Anders Källström

Ordförande Sustainability Circle

   
   

Follow Us On

You are receiving this email as you signed up for our newsletters.

Want to change how you receive these emails?

You can Unsubscribe or Update your preferences

$[HF:ORGINFO]$